Sponsor & Partnership Opportunities

OVER 25 YEARS EXPERIENCE IN THE MARKET

Years Established

Countries Participating

Particpants Yearly

TEE-OFF YOUR BRAND WITH INTERNATIONAL PAIRS

International Pairs Sweden offers a natural and engaging environment to connect directly with your target market, get in touch to discuss possible partner & sponsor opportuntities

GOLFKLUBBAR

“en unik möjlighet … erbjuda era medlemmar att delta i en världstävling …. ett mycket förnuftigt pris.”

PARTNERSHIP / SPONSORSHIP

“Vi hittar ett samarbete som passar dig/er och vi önskar att ni känner att ett samarbete med Pairs är både bra och roligt – med kreativitet och mycket hjärta!”

THE PORTUGUESE CONNECTION

”Scandinavians love Portugal and Scandinavian golfers love Portugal even more”

OUR PARTNERS

“We represent our partners with gratitude”!

About

GOLF CLUBS

Alla Sveriges Golfklubbar är välkomna att arrangera en kvaltävling. Anmälan typiskt senast 28 februari.

Under hösten skickar vi ut inbjudningar till de flesta klubbar från Gävle och söderut.

Kontakta oss om ni inte har fått inbjudan eller om ni vill veta mera.

Vi står för prisbordet och för klubben är det inga kostnader förknippade med arrangemanget.

Detta är en unik möjlighet för er klubb att kunna erbjuda era medlemmar att delta i en världstävling  – och till ett mycket förnuftigt pris.

“Som arrangör försöker vi att göra det riktigt bra för er, och det enda vi kräver är att ni informerar era medlemmar bra.”

Under 2024 erbjudar vi klubbarna följande:
  • En partnersite specifikt till klubbarna

Vi förbereder olika bilder och texter till ert förfogande. Att användas på sociala medier, på klubbens hemsida eller på en skärm i klubbhuset.

Massor med fina fotos och alla varianter av vår logga

Vi lägger även al info som vi har skickat på denna site

Allt för att göra det så enkelt som möjligt för klubbens representanter

  • Vi skickar en hög riktigt snygga broschyrer med medföljande specialframställd hållare
  • Vi skickar två olika snygga affischer till varje klubb
  • Vi har erbjudit alla klubbar en Abacus piké-tröja till deras ambassadör (eller en annan)

Det är möjligt att beställa flera till mycket fördelaktig pris

  • Vi har även bjudit in ett par att representera sin klubb på den kvaltävling vi genomför på Sand Golf Club – vår finalbana – den 15 augusti.

Här bjuder vi på en extra plats till Sverigefinalen, så vinnande paret kan återkomma i september och vara en del av den stora Sverigefinalen.

  • Faktisk hade vi förra säsong en 3-dagars golf-vistelse på Royal Óbidos över, som vi lottade ut bland alla anmälda klubbar. Vinsten gick till Borås GK – nya får året 😊

Med andra ord gör vi RIKTIGT mycket för att det ska bli bra, så fundera redan nu på 2025!

Att arrangera golftävlingar är ingen walk in the park, så vi behöver klubbar, deltagare och partners 

Ni ska vara mycket välkomna.

Mer information, bara ring eller skriv.

About

PARTNERSHIP / SPONSORSHIP

Bli vår partner i Danmark och Sverige!

Vi är samma team som har hand om båda länderna, och vi kör ungefär samma koncept och vi har partners som är aktiva i bara det ena landet eller i båda.

Vi är ett ambitiöst och kreativt team, som på kort tid har hittat på många grejer som skiljer sig ut.

Exempel på kreativa inslag i samarbete med våra partners:

Ronneby Brunn har under två säsonger erbjudit ett grymt Hole-in-One pris på alla tävlingar och har dessutom funnits på plats på våra riksfinaler, som de har kryddat med roliga priser.

I 2024 har vi pusslat ihop ett ännu mera galet HIO-pris! Denna gång handlar det om en lyxig golf-/vin-resa till Portugal!

– ett samspel mellan våra partners Royal Óbidos, green2green och Esporão. 

Abacus levererar piké-tröjor till ambassadörer på klubbarna, så de kan vara snygga på tävlingsdagen.

Sand Golf Club arrangerar inte bara en exklusiv final, de arrangerar även en unik kvaltävling, där vi bjuder in ambassadörer som vi tar extra bra hand om.

Great Northern arrangerar inte bara den danska finalen, de gör det med fokus på den allra minsta detalj. Och även här bjuder vi in ambassadörer til deras kvaltävling.

Under våren 2024 har vi designat och producerat ett helt nyt bordsspel: The Golf Challenge. Spelet har vi skapat tillsammans med en svensk designer och en portugisisk producent.
Aktuella partners kommer att få sin egen spelpjäs!
Detta blir både snyggt och roligt och kommer att finnas på våra prisbord.

Green2green och Royal Óbidos är även inblandat i ett presentkort som vi kommer att lotta ut på samtliga Pairs+ tävlingar.

 

Vi har på kort tid etablerat en tävling, som inte bara är världens största, men som härhemma utmärker sig på många andra sätt.

Vi ser det som att vi har lagt en bra grund och vi jobbar nu med en 3-års plan (2024-2026), som ska säkra att vi kan erbjuda Skandinaviens bästa par-tävling i många år framöver.

I denna period önskar vi att etablera en lagom stor grupp av partners, som alla har sin roll bland andra partners och i vårt koncept. Vi räknar med tillsammans med våra partners att fortsätta utveckla roliga detaljer och lägga till annorlunda inslag. Detta brinner vi för!

Vi räknar med inom denna 3-års period att växa stadigt och vi gissar på att ha upp emot 7000 deltagare i 2026.

Som en del av denna plan förväntar vi också att fortsätta utveckla ”The portuguese connection” med nya spännande samarbeten i Portugal och på så vis dra nytta av vår närvaro i detta fantastiska land.

Om du representerar ett stort eller ett litet företag spelar inte så stor roll.

Ditt företag kan mycket väl dra nytta av vårt unika koncept, av vår storlek, av våra fantastiska kunder, av vår professionalism och av vårt stora engagemang!

Vi hittar ett samarbete som passar dig/er och vi önskar att ni känner att ett samarbete med Pairs är både bra och roligt – med kreativitet och mycket hjärta!

Vårt mål med et partnerskap är åt ena sidan att säkra och förbättra vår produkt och åt andra sidan att hålla våra kostnader nere.

ABOUT

CLUB PARTNERS

Som Club Partner blir ditt företag exklusiv partner för en specifik tävling.

Detta innebär att ni “äger tävlingen”. Det fortsätter vara en International Pairs-tävling med allt vad det innebär, men exakt denna blir eran!

Vi välkomnar att ni sätter er egen prägel på tävlingen, till exempel i form av närvaro, egna beachflaggor eller kanske ni vill komplettera med egna priser.

Vi ser ert partnerskap som en extra garant för en lyckad tävling och med stora möjligheter att göra den till en stor framgång, år efter år.

About

THE PORTUGUESE CONNECTION

Going into 2024 we will take advantage of our close connection to Portugal.

Scandinavians love Portugal and Scandinavian golfers love Portugal even more. And so do we.

THE PORTUGUESE + SCANDINAVIAN INITIATIVE:

We have big expectations of this initiative!

So, if your company has interests in Scandinavian consumers, this can be a fantastic way to reach them. We expect to have more than 6000 participants within 2 years, which is a lot, even in Scandinavia.

When you start a partnership with us you can choose the Danish or the Swedish market or both, as we represent International Pairs in both Sweden and Denmark.

For more information our representatives are: Erika (Portuguese speaking) and Jorgen (english and Scandinavian)

Facts: If you are Portuguese representing your Portuguese company you should know that golf in Scandinavia is a totally different sport than in Portugal. First of all, in Sweden there is around 500 Golf Courses and 500 000 Golfers!

You can say that much more people have the possibility to choose to play golf.

We will collect Portuguese partners and direct our information and marketing in a smart way where we take advantage of our presence, knowledge and connections.

In other words, we will establish a broad range of Portuguese partners that will fit each other in a harmonic way and this way strengthen each other.

– OUR PARTNERS –

In the following you will find a small presentation of our partners.

For us at International Pairs a partner is a little more than in most other larger Amateur Golf Competitions.

We are not a company that arrange Golf Tournaments to promote our main business!

We don’t have a Main Business beside this. We are just a Golf Tournament!! 

This makes it better to be a partner

– and it makes the partners much more important for us.

Therefor we represent our partners with gratitude.

In the following you will find a small introduction of all Partners and even a special offer from some of them. Enjoy.

Ronneby Brunn

 

Vi har haft förmånen att samarbeta med Ronneby Brunn sedan början av 2021. 

På alla våra tävlingar får ett par  möjligheten att njuta av en spavistelse på Ronneby Brunn – vilket är ett fantastiskt pris! 

Vi har själva haft förmånen att besöka Ronneby Brunn, promenera i den vackra Ronneby Brunnsparken. Det är verkligen en speciell och otroligt vacker plats! 

Oavsett om du är intresserad av att unna dig en spavistelse, en golfrunda eller en konferens för ditt företag, eller kanske en rolig badland-upplevelse med barnen på sommaren, så har Ronneby Brunn något att erbjuda. 

Det är också tillsammans med Ronneby Brunn som vi skapade vårt första exklusiva Hole in One-pris 2022 och 2023. Det inkluderade två nätter i en svit, champagne på rummet, fördrinkar, trerätters middagar, spabehandlingar, en härlig frukost samt möjligheten att spela golf både på Ronneby GK och på fantastiska Kristianstad GK. 
Ronneby Brunn är verkligen experter på sitt område och vi rekommenderar dem varmt! 

Abacus

Abacus har varit med oss från början 😊 Vi fortsätter vårt goda samarbete, och i sommar kommer vi därför fortsatt att vara stilfullt klädda😊 

Alla ambassadörer ute på klubbarna har igen erbjudits en fin pikétröja,  precis som våra finalister på världsfinalen på Teneriffa kommer att representera Sverige med stil. 

På våra prisbord har vi bland annat haft abacus paraplyer, Cabin Bags och andra kvalitets produkter och på våra finaler kan man vinna abacus’ sköna Spin tröjor och deras senaste regnjackor, Bounce. 

Alla vet att Abacus är världsbäst på regnkläder och vi vet även att de klär Europas Ryder Cup och Solheim Cup spelare.

Idag finns abacus® i 24 länder, och har en stark marknadsposition i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Spanien, Irland, Holland & Tyskland. 

abacus webshop | Golfwear for women, men, junior | Count on it! (abacussportswear.com) 

Frederiksbergs Læderhandel

Vi har 2024 inledd ett mycket spännande samarbete med denna webshop – och vi kommer att ha fina presentkort med på många av våra tävlingar.

Hos Frederiksbergs Læderhandel hittar du en omsorgsfullt utvald blandning av väskor, fårskinnstofflor, accessoarer och lädervårdsprodukter av hög kvalitet. Verksamheten har sina rötter i Köpenhamn och stadsdelen Frederiksberg. Där etablerades redan 1919 en lokal läderhandel som flera generationer senare är grunden till dagens e-handel. Det ger oss lång erfarenhet av att arbeta med läder, skinn och relaterade kvalitetsprodukter. Vi brinner för naturliga och kvalitativa material lika mycket som för stil och tidlös design.  

Vi är övertygade om att alla som vinner ett presentkort kommer att älska att shoppa här.

Frederiksbergs Læderhandel – väskor, fårskinnstofflor och accessoarer 

RUFF

Ett samarbete som vi har stora förväntningar till är vårt samarbete med RUFF! 

Inomhus golf är inte bara ett alternativ för oss traditionella golfare, när det är för kallt eller blött ute. Det kommer att attrahera helt nya utövare. 

Men oberoende av vem du är, så är det galet roligt! Speciellt hos RUFF. 

RUFF finns på fler och fler ställen i Sverige och erbjuder ”Sveriges enda riktiga golflounge”, så det är både coolt, snyggt och mysigt att ta en rond på valfri bana. 

Vi tror starkt på inomhus golf och vi tror starkt på RUFF.  

Titta på ruff.se och hitta din närmsta anläggning. 

RUFF Indoor Golf – Sveriges enda riktiga golflounge. (ruffgolf.se) 

 

Galvin Green

 Galvin Green är ett rent golfmärke som specialiserat sig på design och leverans av högpresterande kläder till golfare i mer än 20 länder över hela världen. 

Designad av golfare för golfare har vi utvecklat högpresterande golfkläder i mer än 30 år. 

Funktionella kläder utformade för att ge optimal komfort som kommer att hjälpa golfare att prestera på toppen av sin förmåga i alla väder. 

Som alla seriösa golfare kompromissar vi aldrig med vad vi gör eller vad vi tror på. 

Golf clothing store – Premium golf apparel by Galvin Green 

Great Northern

En mycket speciell partner är såklart Great Northern. Den mycket exklusiva danska golfbanan som ligger på norra Fyn. 

Vilken bana, vilket ställe! 

Det finns ingenting likt detta ställe, så genomfört och sagolikt! 

Faktiskt var det lite överraskande för oss, när vi arrangerade den danska finalen här för första gången, att de gjorde så grymt bra ett jobb. 

Servicenivån var verkligen på topp på ett icke-snobbigt sätt – och alla detaljer hade de tänkt på.  

Så vi ser fram till att fortsätta detta samarbete och kanske hitta på nya grejer. 

Kanske en svensk Pairs-tävling här en dag? 

Det är i alla inte svårt för oss att rekommendera alla att åka hit <3  Kanske på Pairs-tävling 3 juli 2024?

Det står lite poetisk på hemsidan: 

En äventyrsoas i Danmark 

På toppen av Fyn, mellan kullarna innan havet börjar, ligger en plats där alla sinnen väcks;  där bullret bleknar och tiden stannar. Hit kommer gäster från när och fjärran för att njuta av det ljuva livet, ostört, med golf, spa och gastronomi utöver det vanliga. 

Great Northern är för alla. Great Northern är för dig.  

En fristad för äventyrsresenärer i hjärtat av Kerteminde, som snyggt kombinerar natur och arkitektur med avkopplande upplevelser för både kropp, sinne och själ. 

Great Northern – Golf & Spa Resort i Kerteminde 

Royal Óbidos

(Royal Óbidos ingår i vårt koncept ”The portuguese connection”, där vi samlar på samarbeten med portugisiska företag)  

Royal Óbidos finns liksom med lite överallt i allt vi gör! Det har bara blivit så. 

HIO-priset har vi utvecklat tillsammans, presentkort på våra Pairs+ tävlingar, de sponsrar med logo-bollar på alla tävlingar och sedan har vi ju gjort vårt bordspel The Golf Challenge med Hål 3 som modell 🙂

Jörgen från Pairs säger: “Jag bor ungefär 45 minuter från banan, och kan med handen på hjärtat säga att Royal Óbidos blev min favoritbana ganska direkt, och då hade jag aldrig hört talas om International Pairs.”

Det är svårt att hitta andra ställen att spela golf i Europa där du får lika mycket Value for Money som i Óbidos! 

Vi tycker väldigt mycket om hela anläggningen Royal Óbidos Spa & Golf Resort. Här bor man på Evolutee Hotel (*****) och spelar golf på Royal Óbidos – med möjlighet att kombinera med spel på de andra klassbanorna som finns bredvid.  

Inte för att det blir en billig resa, men därför att kvalitén på resan blir så hög. 

Deras Golf Manager Pedro, har tidigare arrangerat International Pairs tävlingarna i Portugal. Han tror mycket på International Pairs i Skandinavien. 

 

Vill du veta mera, kolla deras hemsida: https://www.royalobidos.com/ 

Goodstep

Kärt barn har många namn. Goodstep representerar bland annat varumärket 2GO och webbshopparna Homeofshoecare.com och frederikbergs.com. 

Faktum är att de var det allra första företaget vi ringde innan vi startade upp i Skandinavien 2021.  

Så det var lite nervöst. Men vi möttes av en extremt vänlig man, Jan, som tålmodigt lyssnade på vår pitch och sedan sa: ”Det är klart att vi vill vara med” 😊 

Vi har haft många av deras fantastiska produkter på våra prisbord, och 2024 väljer vi att fokusera på Frederiksberg Læderhandel och erbjuda presentkort hit.

 

Go2Algarve

(Go2algarve ingår i vårt koncept ”The portuguese connection”, där vi samlar på samarbeten med portugisiska företag) 

Vi vill gärna presentera er för en god vän till oss. 

Han heter Robert, är holländsk-svensk och bor numera i Portugal det mesta av året, där han tar hand om svenskar, som flyr vintern i Sverige, för ett litet tag. 

Via sin resebyrå, go2algarve, har han blivit expert på det som heter ”Long Stay”. Typiskt är det resor på 3-4 veckor. 

Robert ser till att hitta trevliga och prisvärda hotell på Algarve-kusten under lågsäsong. Han är en MYCKET trevlig kille, sköter allting själv och tar personligt hand om alla resenärer. 

Han understryker att go2algarve INTE är en golfresebyrå, men att han har en del golfande gäster. 

Vi kan varmt rekommendera er at ta kontakt till Robert 😊 

Resor till Algarve | Algarvekusten | Algarvespecialisten – Go2algarve | resa till algarve 

Mood World

Mood World har varit en ovärderlig hjälp för oss när det gäller marknadsföring, särskilt när det kommer till produktion av broschyrer och affischer. Dessutom har de bistått oss med design och mallar för vår digitala marknadsföring. 

Deras arbete har verkligen varit fantastiskt och de har gjort det på ett otroligt smidigt sätt (och ja, vi är medvetna om att det låter lätt för oss att säga det 😊). 

En av anledningarna till att det har känts så enkelt är förmodligen deras imponerande kompetens och skicklighet inom området. 

Här är hur de själva beskriver sin verksamhet: 

“VI KÄNNER TILL VAD LÖNSAMT SYNLIGHET INNEBÄR. 
När du väljer Expo Mood får du inte bara tillgång till platser och tidpunkter. Du får även dra nytta av vår expertis när det gäller att skapa minnesvärda intryck hos era kunder och prospekt. 

Vårt team av experter inkluderar formgivare, kreatörer och skribenter som står till ditt förfogande. “På så sätt behöver du inte chansa när det gäller att få utdelning av din reklam.” 

EXPO MOOD – EN DEL AV MOOD WORLD 

Mood World är vårt paraply för att utveckla varumärken i flera områden, och sätta våra beprövade metoder för framgång i händerna på entreprenörer i flera branscher. I vår värld utvecklas allt från hotellmerförsäljning och krögare till musikproducenter och bolagsstyrelser, och alltid med sista raden i fokus.  

Sand Golf Club

Det är extra roligt att kunna presentera Sand Golf Club som vår partner. 

Vi valde Sand eftersom det är en fantastisk anläggning. En rolig bana av mycket hög kvalité, som ligger perfekt mitt i södra Sverige, där alla från Gävle och söderut kan åka och spela golf på en dag. 

2023 var första året med Sand GC som finalbana i Sverige, och det blev en mega succes.

Vi har redan hittat på roliga detaljer och bjuder till exempel in ambassadörer från alla klubbar att träffas på Sand och tävla om en extra plats på finalen. 

Det finns en anda att allt är möjligt och inget är besvärligt. 

Vi är övertygade om, att den andan innebär mycket annat positivt för alla ni som väljer att besöka Sand GC. 

VI vet att klubben jobbar med att vara ”Topp 10 anläggning i Sverige” 

-lite lagom ödmjukt 😊 

På hemsidan kan man bland annat läsa: 

”De första golfbanorna är flera hundra år gamla och ligger vid havet, på naturliga sandjordar, spelfästen skyddade av prakftfulla dyner och klitter. De kallas Links, länken mellan hav och land, och det finns bara hundra Links i världen. En Links har flyttat in i landet. Den heter Sand och ligger utanför Jönköping.Häftigt!” 
– Göran Zachrisson