Sponsor & Partnership Opportunities

OVER 25 YEARS EXPERIENCE IN THE MARKET

Years Established

Countries Participating

Particpants Yearly

TEE-OFF YOUR BRAND WITH INTERNATIONAL PAIRS

International Pairs Sweden offers a natural and engaging environment to connect directly with your target market, get in touch to discuss possible partner & sponsor opportuntities

GOLFKLUBBAR

“En grym tävling med möjlighet att vinna riktigt fina priser – och till ett förnuftigt pris”

PARTNERSHIP / SPONSORSHIP

“Vi hittar ett samarbete som passar dig/er och vi önskar att ni känner att ett samarbete med Pairs är både bra och roligt – med kreativitet och mycket hjärta!”

THE PORTUGUESE CONNECTION

”Scandinavians love Portugal and Scandinavian golfers love Portugal even more”

OUR PARTNERS

“We represent our partners with gratitude”!

About

GOLF CLUBS

Alla Sveriges Golfklubbar är välkomna att arrangera en kvaltävling. Anmälan typiskt senast 28 februari.

Under hösten skickar vi ut inbjudningar till de flesta klubbar från Gävle och söderut.

Kontakta oss om ni inte har fått inbjudan eller om ni vill veta mera.

Vi står för prisbordet och för klubben är det inga kostnader förknippade med arrangemanget.

Detta är en bra möjlighet för er klubb att kunna erbjuda era medlemmar en grym tävling med möjlighet att vinna riktigt fina priser – och till ett förnuftigt pris.

“Som arrangör försöker vi att göra det riktigt bra för er, och det enda vi kräver är att ni informerar era medlemmar bra.”

Under 2023 har vi erbjudit klubbarna följande:
  • En partnersite specifikt till klubbarna

Vi har förberett olika bilder och texter till ert förfogande. Att användas på sociala medier, på klubbens hemsida eller på en skärm i klubbhuset.

Massor med fina bilder och alla varianter av vår logga

Vi lägger även al info som vi har skickat på denna site

Allt för att göra det så enkelt som möjligt för klubbens representanter

  • Vi har skickat en hög riktigt snygga broschyrer med medföljande specialframställd hållare
  • Vi har skickat två olika snygga affischer till varje klubb
  • Vi har erbjudit alla klubbar en Abacus piké-tröja till deras ambassadör (eller en annan)

Det är möjligt att beställa flera till mycket fördelaktig pris

  • Vi har även bjudit in ett par till att representera sin klubb på säsongens sista kvaltävling dagen innan Sverigefinalen på Sand Golf Club – även denna tävling på Sand

Här bjuder vi på en extra plats till Sverigefinalen, så vinnande paret kan gå direkt på hotel på Sand GC, sova gott, äta en god frukost och sedan vara en del av den stora Sverigefinalen.

  • Faktisk hade vi denna säsong en 3-dagars golf-vistelse på Royal Óbidos över, som vi lottade ut bland alla anmälda klubbar. NBNBNB. Årets Världsfinalbana!!! Vinsten gick till Borås GK – nya får året 😊

Med andra ord gör vi RIKTIGT mycket för att det ska bli bra, så anmäl er 2024!

Att arrangera golftävlingar är ingen walk in the park, så vi behöver klubbar, deltagare och partners 

Ni ska vara mycket välkomna.

Mer information, bara ring eller skriv.

About

PARTNERSHIP / SPONSORSHIP

Bli vår partner i Danmark och Sverige!

Vi är samma team som har hand om båda länderna, och vi kör ungefär samma koncept och vi har partners som är aktiva i bara det ena landet eller i båda.

Vi är ett ambitiöst och kreativt team, som på kort tid har hittat på många grejer som skiljer sig ut.

Exempel på kreativa inslag i samarbete med våra partners under 2023:

Ronneby Brunn erbjuder ett grymt Hole-in-One pris på alla tävlingar och har dessutom funnits på plats på våra riksfinaler, som de har kryddat med roliga priser. Abacus levererar piké-tröjor till ambassadörer på klubbarna, så de kan vara snygga på tävlingsdagen. Sand Golf Club arrangerar inte bara en exklusiv final, de arrangerar även en unik tävling dagen innan, Great Northern arrangerar inte bara den danska finalen, de gör det med fokus på den allra minsta detalj. Odense Eventyr Golf ställer upp med sin fina bana till en inbjudningstävling dagen innan den danska finalen. 2GO erbjuder 20% till alla deltagare, RUFF dyker upp på tävlingar med sin Trackman och gör dagen extra festlig för deltagarna och Royal Óbidos erbjuder grymma priser bland annat på våra finaler och i vårt lotteri.

Mindre partners som Kristianstad Golfklub erbjuder greenfee för två som en del av vårt HIO-pris och Hôtel Odeon erbjuder övernattning för vinnarna i inbjudningstävlingen i Danmark.

Vi har på kort tid etablerat en tävling härhemma, som inte bara är världens största, men som härhemma utmärker sig på många andra sätt.

Vi ser det som att vi har lagt en bra grund och vi jobbar nu med en 3-års plan (2024-2026), som ska säkra att vi kan erbjuda Skandinaviens bästa par-tävling i många år framöver.

I denna period önskar vi att etablera en lagom stor grupp av partners, som alla har sin roll bland andra partners och i vårt koncept. Vi räknar med tillsammans med våra partners att fortsätta utveckla roliga detaljer och lägga till annorlunda inslag. Detta brinner vi för!

Vi räknar med inom denna 3-års period att växa stadigt och vi gissar på att ha upp emot 7000 deltagare i 2026.

Som en del av denna plan förväntar vi också att utveckla ”The portuguese connection” med nya spännande samarbeten i Portugal och på så vis dra nytta av vår närvaro i detta fantastiska land.

Om du representerar ett stort eller ett litet företag spelar inte så stor roll.

Ditt företag kan mycket väl dra nytta av vårt unika koncept, av vår storlek, av våra fantastiska kunder, av vår professionalism och av vårt stora engagemang!

Vi hittar ett samarbete som passar dig/er och vi önskar att ni känner att ett samarbete med Pairs är både bra och roligt – med kreativitet och mycket hjärta!

Vårt mål med et partnerskap är åt ena sidan att säkra och förbättra vår produkt och åt andra sidan att hålla våra kostnader nere.

ABOUT

CLUB PARTNERS

Som Club Partner blir ditt företag exklusiv partner för en specifik tävling.

Detta innebär att ni “äger tävlingen”. Det fortsätter vara en International Pairs-tävling med allt vad det innebär, men exakt denna blir eran!

Vi välkomnar att ni sätter er egen prägel på tävlingen, till exempel i form av närvaro, egna beachflaggor eller kanske ni vill komplettera med egna priser.

Vi ser ert partnerskap som en extra garant för en lyckad tävling och med stora möjligheter att göra den till en stor framgång, år efter år.

About

THE PORTUGUESE CONNECTION

Going into 2024 we will take advantage of our close connection to Portugal and the fact that the World Final now will take place in our area with our good friends from Royal Óbidos and Bom Sucesso.

Scandinavians love Portugal and Scandinavian golfers love Portugal even more

THE PORTUGUESE + SCANDINAVIAN INITIATIVE:

 We have big expectations of this initiative!

So, if your company has interests in Scandinavian consumers, this can be a fantastic way to reach them. We expect to have more than 5000 participants within 2 years, which is a lot, even in Scandinavia.

When you start a partnership with us you can choose the Danish or the Swedish market or both, as we represent International Pairs in both Sweden and Denmark.

For more information our representatives are: Erika (Portuguese speaking) and Jorgen (english and Scandinavian)

Facts: If you are Portuguese representing your Portuguese company you should know that golf in Scandinavia is a totally different sport than in Portugal. First of all, in Sweden there is around 500 Golf Courses and 500 000 Golfers!

You can say that much more people have the possibility to choose to play golf.

We will collect Portuguese partners and direct our information and marketing in a smart way where we take advantage of our presence, knowledge and connections.

In other words, we will establish a broad range of Portuguese partners that will fit each other in a harmonic way and this way strengthen each other.

– OUR PARTNERS –

In the following you will find a small presentation of our partners.

For us at International Pairs a partner is a little more than in most other larger Amateur Golf Competitions. We are not a company that arrange Golf Tournaments to promote our main business! We don’t have a marketing budget from another business to use on the tournaments.

We don’t have a Main Business beside this. We are just a Golf Tournament!! 

This makes it better to be a partner – and it makes the partners much more important for us.

Therefor we represent our partners with gratitude.

In the following you will find a small introduction of all Partners and even a special offer from some of them. Enjoy.

Ronneby Brunn

Vi har haft förmånen att samarbeta med Ronneby Brunn sedan början av 2021. 

På alla våra tävlingar har det par som har kommit på andra plats fått möjligheten att njuta av en spavistelse på Ronneby Brunn – vilket är ett fantastiskt pris! 

Vi har själva haft förmånen att besöka Ronneby Brunn, promenera i den vackra Ronneby Brunnsparken och spela golf på Ronneby GK. Det är verkligen en speciell och otroligt vacker plats! 

Oavsett om du är intresserad av att unna dig en spavistelse, en golfrunda eller en konferens för ditt företag, eller kanske en rolig badland-upplevelse med barnen på sommaren, så har Ronneby Brunn något att erbjuda. 

Det är också tillsammans med Ronneby Brunn som vi har skapat vårt exklusiva Hole in One-pris. Det inkluderar två nätter i en svit, champagne på rummet, fördrinkar, trerätters middagar, spabehandlingar, en härlig frukost samt möjligheten att spela golf både på Ronneby GK och på fantastiska Kristianstad GK. 
Ronneby Brunn är verkligen experter på sitt område och vi rekommenderar dem varmt! 

 

I hjärtat av Blekinge ligger Ronneby Brunn Hotell. Det är en resort och hotellupplevelse för dig som vill uppleva känslan av att vara utomlands – fast i Sverige! Hotellet har anor från 1897 och är omgivet av den bedårande Ronneby Brunnsparken, som har utsetts till Sveriges vackraste park. Här erbjuds en mångfald av energigivande och avkopplande aktiviteter för kropp och själ. 

När hungern slår till sätter deras kockar guldkant på tillvaron genom att erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga. Oavsett om du är intresserad av att arrangera en mässa, kongress eller kickoff, har de ett överflöd av alternativ att erbjuda. Med sin långa och gedigna erfarenhet av små och stora möten kan de även hjälpa till med event, produktlanseringar och årsmöten. 

Ett besök på Ronneby Brunn Hotell är något du aldrig kommer att ångra. Oavsett om du behöver komma bort från vardagsrutiner och längtar efter en familjeupplevelse eller bara vill ha en spontan paus från vardagen – har de något för dig! 

Abacus

Även Abacus har varit med oss från början 😊 

Vi fortsätter vårt goda samarbete, och i sommar kommer vi därför igen att vara stilfullt klädda😊 

Alla ambassadörer ute på klubbarna har erbjudits en fin pikétröja,  precis som våra finalister på världsfinalen i Portugal kommer att representera Sverige med stil. 

På våra prisbord har vi bland annat haft abacus paraplyer, Cabin Bags och andra kvalitets produkter och på våra finaler kan man vinna abacus’ sköna Spin tröjor och deras senaste regnjackor, Bounce. 

Så här beskriver de sig själva: 

Abacus Sportswear är ett svenskt, familjeägt bolag som grundades 1991 av Sven-Olof Karlsson och Ingrid Lindgren Wachtmeister. Med en start som klädagenter till olika varumärken märkte de snabbt att det fanns ett stort gap på golfklädesmarknaden. De ansåg att det saknades golfkläder som kombinerade funktion, design och kvalité – speciellt inom vind och regn. Idéen skapades att tillverka funktionella och smarta kläder till den aktiva golfaren. 
 
Abacus Sportswear är en pionjär inom högpresterande stretchiga vattentäta material sedan sent 90-tal. Vi tillverkar smarta, tekniska kläder – detta i kombination med svensk kvalité och design gör att du kan du vara trygg med att kunna lägga ditt fokus där det hör hemma – på ditt spel. Du kan räkna med att varje plagg är designat för att fungera i harmoni med den aktiva golfaren, både på och utanför banan. Vi erbjuder ett omfattande sortiment för män, kvinnor och juniorer. Vår största önskan är att du ska få uppleva det perfekta golfögonblicket – när du kan lägga fullt fokus på spelet och inget annat spelar roll. 

Idag finns abacus® i 24 länder, och har en stark marknadsposition i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Spanien, Irland, Holland & Tyskland. Företaget är ofta involverad i stora golftävlingar där abacus® sponsrar med golfkläder. En stor tävling som företaget är otroligt stolta över att sponsra ofta är Solheim cup, där abacus klätt laget sex gånger hittills. 

abacus webshop | Golfwear for women, men, junior | Count on it! (abacussportswear.com) 

Frederiksbergs Læderhandel

Hos Frederiksbergs Læderhandel hittar du en omsorgsfullt utvald blandning av väskor, fårskinnstofflor, accessoarer och lädervårdsprodukter av hög kvalitet. Verksamheten har sina rötter i Köpenhamn och stadsdelen Frederiksberg. Där etablerades redan 1919 en lokal läderhandel som flera generationer senare är grunden till dagens e-handel. Det ger oss lång erfarenhet av att arbeta med läder, skinn och relaterade kvalitetsprodukter. Vi brinner för naturliga och kvalitativa material lika mycket som för stil och tidlös design.  

 

Frederiksbergs Læderhandel – väskor, fårskinnstofflor och accessoarer 

RUFF

Ett samarbete som vi har stora förväntningar till är vårt samarbete med RUFF! 

Inomhus golf är inte bara ett alternativ för oss traditionella golfare, när det är för kallt eller blött ute. Det kommer att attrahera helt nya utövare. 

Men oberoende av vem du är, så är det galet roligt! Speciellt hos RUFF. 

RUFF finns på fler och fler ställen i Sverige och erbjuder ”Sveriges enda riktiga golflounge”, så det är både coolt, snyggt och mysigt att ta en rond på valfri bana. 

På alla svenska Pairs-tävlingar till sommar kan ni vinna spel på RUFFs anläggningar. Ni kan då bjuda in några kompisar till 2 timmars spel på valfri bana 😊 

Vi tror starkt på inomhus golf och vi tror starkt på RUFF.  

Titta på ruff.se och hitta din närmsta anläggning. 

RUFF Indoor Golf – Sveriges enda riktiga golflounge. (ruffgolf.se) 

 

Galvin Green

På våra finaler är alla vinnare! 

Något par är kanske lite mer vinnare än något annat par och ett par kommer att vinna varsin grymma INTERFACE golfjacka från Galvin Green 😊  

Vi har även riktigt snygga snoods och handledsvärmare på våra prisbord. 

Galvin Green är med oss tredje året av 3 möjliga. 

De skriver: 

Galvin Green är ett rent golfmärke som specialiserat sig på design och leverans av högpresterande kläder till golfare i mer än 20 länder över hela världen. 

Designad av golfare för golfare har vi utvecklat högpresterande golfkläder i mer än 30 år. 

Funktionella kläder utformade för att ge optimal komfort som kommer att hjälpa golfare att prestera på toppen av sin förmåga i alla väder. 

Som alla seriösa golfare kompromissar vi aldrig med vad vi gör eller vad vi tror på. 

Golf clothing store – Premium golf apparel by Galvin Green 

Great Northern

En mycket speciell partner är såklart Great Northern. Den mycket exklusiva danska golfbanan som ligger på norra Fyn. 

Vilken bana, vilket ställe! 

Det finns ingenting likt detta ställe, så genomfört och sagolikt! 

Faktiskt var det lite överraskande för oss, när vi arrangerade den danska finalen här för första gången, att de gjorde så grymt bra ett jobb. 

Servicenivån var verkligen på topp på ett icke-snobbigt sätt – och alla detaljer hade de tänkt på.  

Så vi ser fram till att fortsätta detta samarbete och kanske hitta på nya grejer. 

Kanske en svensk Pairs-tävling här en dag? 

Det är i alla inte svårt för oss att rekommendera alla att åka hit <3 

Det står lite poetisk på hemsidan: 

En äventyrsoas i Danmark 

På toppen av Fyn, mellan kullarna innan havet börjar, ligger en plats där alla sinnen väcks;  där bullret bleknar och tiden stannar. Hit kommer gäster från när och fjärran för att njuta av det ljuva livet, ostört, med golf, spa och gastronomi utöver det vanliga. 

Great Northern är för alla. Great Northern är för dig.  

En fristad för äventyrsresenärer i hjärtat av Kerteminde, som snyggt kombinerar natur och arkitektur med avkopplande upplevelser för både kropp, sinne och själ. 

Great Northern – Golf & Spa Resort i Kerteminde 

Royal Óbidos

(Royal Óbidos ingår i vårt koncept ”The portuguese connection”, där vi samlar på samarbeten med portugisiska företag)  

Royal Óbidos finns liksom med lite överallt i allt vi gör! Det har bara blivit så. 

Undertecknade bor ungefär 45 minuter från banan, och kan med handen på hjärtat säga att Royal Óbidos blev min favoritbana ganska direkt, och då hade jag aldrig hört talas om International Pairs. 

Det är svårt att hitta andra ställen att spela golf i Europa där du får lika mycket Value for Money som i Óbidos! 

Vi tycker väldigt mycket om hela anläggningen Royal Óbidos Spa & Golf Resort. Här bor man på Evolutee Hotel (*****) och spelar golf på Royal Óbidos – med möjlighet att kombinera med spel på de andra klassbanorna som finns bredvid.  

Inte för att det blir en billig resa, men därför att kvalitén på resan blir så hög. 

 

Deras Golf Manager Pedro, har tidigare arrangerat International Pairs tävlingarna i Portugal – och på så vis känner vi varandra. Han tror mycket på International Pairs i Skandinavien. 

 

Vill du veta mera, kolla deras hemsida: https://www.royalobidos.com/ 

Goodstep

Kärt barn har många namn. Goodstep representerar bland annat varumärket 2GO och webbshopparna Homeofshoecare.com och frederikbergs.com. 

Faktum är att de var det allra första företaget vi ringde innan vi startade upp i Skandinavien för 2 1/2 år sedan.  

Så det var lite nervöst. Men vi möttes av en extremt vänlig man, Jan, som tålmodigt lyssnade på vår pitch och sedan sa: ”Det är klart att vi vill vara med” 😊 

 

Vi har haft många av deras fantastiska produkter på våra prisbord, och i år kompletterar vi med ett rengörings kit som är perfekt för rengöring av smutsiga golfskor 😊 

 

Home of Shoecare 

Home of shoecare är en skovårdsbutik på nätet som hjälper kunder att ta väl hand om sina skor. Vi vet nämligen att väl omhändertagna skor håller länge och det vill vi slå ett extra slag för. Hållbarhet i fokus. Hos oss hittar du omsorgsfullt utvalda skovårdsprodukter och tillbehör från kvalitetsvarumärken.  

Vi har Sveriges bredaste utbud av skovård och skotillbehör.  

 

Besök gärna vår skovårdsbutik och som tävlande i International Pairs så får du 20% rabatt på ett köp.” 

Kod till detta hittar du på broschyren som finns på klubben – eller genom att kontakta oss. 

Men den skulle kunna vara PAIRS. 

www.homeofshoecare.com 

Go2Algarve

(Go2algarve ingår i vårt koncept ”The portuguese connection”, där vi samlar på samarbeten med portugisiska företag) 

Vi vill gärna presentera er för en god vän till oss. 

Han heter Robert, är holländsk-svensk och bor numera i Portugal det mesta av året, där han tar hand om svenskar, som flyr vintern i Sverige, för ett litet tag. 

Via sin resebyrå, go2algarve, har han blivit expert på det som heter ”Long Stay”. Typiskt är det resor på 3-4 veckor. 

Robert ser till att hitta trevliga och prisvärda hotell på Algarve-kusten under lågsäsong. Han är en MYCKET trevlig kille, sköter allting själv och tar personligt hand om alla resenärer. 

Han understryker att go2algarve INTE är en golfresebyrå, men att han har en del golfande gäster. 

Vi kan varmt rekommendera er at ta kontakt till Robert 😊 

Resor till Algarve | Algarvekusten | Algarvespecialisten – Go2algarve | resa till algarve 

Mood World

Mood World har varit en ovärderlig hjälp för oss när det gäller marknadsföring, särskilt när det kommer till produktion av broschyrer och affischer. Dessutom har de bistått oss med design och mallar för vår digitala marknadsföring. 

Deras arbete har verkligen varit fantastiskt och de har gjort det på ett otroligt smidigt sätt (och ja, vi är medvetna om att det låter lätt för oss att säga det 😊). 

En av anledningarna till att det har känts så enkelt är förmodligen deras imponerande kompetens och skicklighet inom området. 

Här är hur de själva beskriver sin verksamhet: 

“VI KÄNNER TILL VAD LÖNSAMT SYNLIGHET INNEBÄR. 
När du väljer Expo Mood får du inte bara tillgång till platser och tidpunkter. Du får även dra nytta av vår expertis när det gäller att skapa minnesvärda intryck hos era kunder och prospekt. 

Vårt team av experter inkluderar formgivare, kreatörer och skribenter som står till ditt förfogande. “På så sätt behöver du inte chansa när det gäller att få utdelning av din reklam.” 

EXPO MOOD – EN DEL AV MOOD WORLD 

Mood World är vårt paraply för att utveckla varumärken i flera områden, och sätta våra beprövade metoder för framgång i händerna på entreprenörer i flera branscher. I vår värld utvecklas allt från hotellmerförsäljning och krögare till musikproducenter och bolagsstyrelser, och alltid med sista raden i fokus.  

Sand Golf Club

Det är faktiskt extra roligt att kunna presentera Sand Golf Club som vår partner. 

Vi valde Sand eftersom det är en fantastisk anläggning. En rolig bana av mycket hög kvalité, som ligger perfekt mitt i södra Sverige, där alla från Gävle och söderut kan åka och spela golf på en dag. 

2023 blir första året med Sand GC som finalbana i Sverige, och vi tycker att det känns vansinnigt kul. 

Vi har redan hittat på roliga detaljer och bland annat gjort ett mycket coolt upplägg, där vi spelar kvaltävling dagen innan Sverigefinalen och samtidigt bjuder in ambassadörer från alla klubbar att träffas och tävla om en extra plats på finalen. 

Det finns en anda att allt är möjligt och inget är besvärligt. Såå befriande! 

Vi är övertygade om, att den andan innebär mycket annat positivt för alla ni som väljer att besöka Sand GC. 

VI vet att klubben jobbar med att vara ”Topp 10 anläggning i Sverige” 

-lite lagom ödmjukt 😊 

På hemsidan kan man bland annat läsa: 

”De första golfbanorna är flera hundra år gamla och ligger vid havet, på naturliga sandjordar, spelfästen skyddade av prakftfulla dyner och klitter. De kallas Links, länken mellan hav och land, och det finns bara hundra Links i världen. En Links har flyttat in i landet. Den heter Sand och ligger utanför Jönköping.Häftigt!” 
– Göran Zachrisson