International Pairs är glada att avslöja den mycket efterlängtade nyheten: 2024 International Pairs World Final kommer att äga rum i den förtrollande destinationen Teneriffa! Från den 30 september till den 4 oktober 2024 kommer golfentusiaster från hela världen att samlas på denna pittoreska öparadis för att tävla i höjdpunkten av International Pairs Golf-kalendern.

Teneriffa, beläget i hjärtat av Kanarieöarna, erbjuder hisnande landskap, världsklass golfbanor och en livlig kultur som lovar en oförglömlig upplevelse för deltagare och åskådare alike. Med sitt året runt solsken och hisnande naturliga skönhet, ger Teneriffa den perfekta bakgrunden för avslutningen av International Pairs-resan.

Den 2024 World Final lovar att bli en hyllning till golfens excellens, kamratskap och sportslighet. Deltagarna får möjlighet att visa upp sina färdigheter över tre hänförande rundor av golf, samtidigt som de skapar varaktiga vänskaper med medtävlare från olika bakgrunder och kulturer.

Förutom den spännande golfaktionen kan deltagarna se fram emot en mängd minnesvärda upplevelser både på och utanför banan. Från utsökta matupplevelser till spännande fritidsaktiviteter erbjuder Teneriffa något för alla, vilket säkerställer att 2024 World Final inte bara är en golfturnering, utan en verkligt uppslukande och berikande upplevelse.

Klicka här för att uppleva skönheten i Teneriffa.

När nedräkningen till den Internationella Pairs World Final 2024 börjar, uppmanar vi alla golfentusiaster att markera sina kalendrar och börja förbereda sig för denna extraordinära händelse. Oavsett om du är en erfaren proffs eller en nykomling i spelet, lovar världsfinalen på Teneriffa att bli ett evenemang som inget annat – en hyllning till golf, kamratskap och tävlingsandan.

“Vi är otroligt glada att kunna meddela Teneriffa som värddestination för den Internationella Pairs World Final 2024. Det är en sann ära att föra vårt prestigefyllda evenemang till en så fantastisk plats, och vi är tacksamma för stödet och partnerskapet från Turismo de Tenerife. Vi ser fram emot att arbeta nära med Turismo de Tenerife för att säkerställa att den Internationella Pairs World Final 2024 blir en oöverträffad framgång, och vi längtar efter att visa upp Teneriffas skönhet för våra Internationella Pairs-golfare från hela världen.” – Armandt Scholtz, Internationella Pairs Managing Director.

Dimple Melwani, VD för Turismo de Tenerife, noterar att Teneriffa återigen blir platsen för en viktig internationell golftävling. “Denna speciella turnering ger oss möjlighet att samla olika nationaliteter från tillväxtmarknader vars intresse för ön växer, och den ger oss möjlighet att visa upp våra utmärkta idrottsanläggningar, den utsökta kvaliteten på våra hotell, och det breda utbudet av kompletterande erbjudanden såsom vår förstklassiga gastronomi, samt våra utmärkta viner, för spelare och medföljande familjemedlemmar” avslutar Melwani.

Håll dig uppdaterad för fler uppdateringar och tillkännagivanden under de kommande månaderna när vi förbereder oss för att skapa historia vid den Internationella Pairs World Final 2024 på Teneriffa. Gör dig redo att slå ut i paradiset och ge dig ut på ett känslofyllt golfäventyr!